Tire Atatürk Ortaokulu E - Twınnıng Projeleri Ulusal Kalite Etiketi İle Ödüllendirildi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mehmet GÜNEY önderliğinde yürütülen "BREAKFAST CULTURE"  ve "TAKE ACTION TO SAVE THE EARTH" adlı eTwinning projelerinin her ikisi de yapılan değerlendirmeler sonucunda "eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü" aldı. Bu başarıdan dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, desteklerinden dolayı değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

eTwinning Nedir?

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullara yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning  Kalite Etiketleri Nelerdir?
Çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standarta ve Avrupa standartına ulaştığını belirtmektedir. Ulusal Kalite Etiketi çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine sahip öğretmenlere verilir ve projenin kendi ülkelerinde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir. Avrupa Kalite Etiketi ise, ikinci bir başarı işareti olup, projenin belirli bir Avrupa standartına ulaştığını göstermektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Tire Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)