Torbalı Türk Telekom Mtal'de Şairlerin İzinde Unutulmaz Bir Şiir Dinletisi

Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, edebiyatseverleri buluşturan unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okulun düzenlediği "Şairlerin İzinde Şiir Dinletisi", öğrencilerin ve katılımcıların gönlünde yer eden önemli şairlerin eserlerini bir araya getirdi.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Salon, şiirin büyülü dünyasına giriş yapmak için bekleyen öğrencilerle dolup taştı.

Ardından sahneye çıkan öğrenciler, Türk edebiyatının önemli isimlerinin şiirlerinden oluşan bir repertuvarla izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattılar. Mevlana, Orhan Veli, Cahit Sıtkı gibi Türk edebiyatının önde gelen isimlerinin eserlerinden oluşan program, izleyicilerin duygusal ve düşünsel derinliklere yolculuk yapmasını sağladı. Her bir şiir, dinleyicilere farklı duygular yaşattı ve edebiyatın evrensel gücünü bir kez daha hatırlattı.

Etkinlik sonunda, katılımcılar öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ettiler ve bu tür kültürel etkinliklerin daha sık düzenlenmesi gerektiğini dile getirdiler. Torbalı Türk Telekom MTAL, edebiyat ve kültür alanında yapıcı bir rol oynamaya devam ediyor.

Okul Müdürünün, katılımcılara etkinliğin amacını ve önemini vurgulayarak, edebiyatın ve şiirin gücünden bahsederek etkinlik sona erdi.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İzmir Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)