Uzaktan Eğitim - Canlı Ders

Uzaktan Eğitim sürecimize 06.04.2020 tarihinden itibaren "Canlı Derslerimiz" ile devam ediyoruz.

03.04.2020 tarihinde telekonferans yöntemiyle yapılacak AEGMTAL Öğretmenler Kurulu toplantımızda önümüzdeki "Uzaktan Eğitim" sürecinin planlaması yapılacaktır. Bu toplantıda belirlenecek olan "AEGMTAL Canlı Ders Programı" okul sitemizden sizlere duyurulacaktır. Canlı Derslerimiz "Zoom" uygulamasıyla gerçekleştirilecek olup uygulamanın kullanımı hakkında aşağıdaki videoları izleyebilir ve derslerimize hazır hale gelebilirsiniz.

Not: Öğrencilerin ihtiyacı olan tek donanım internet bağlantısı olan bir cep telefonudur. Ses yankılanmasını engellemek için kullaklık kullanmanız daha iyi olur. 

Öğretmenlerimizin ekran paylaşımı yapabilmeleri için bilgisayar kullanarak canlı dersi yönetmesi daha iyi olacaktır ancak bilgisayarı bulunmayan öğretmenlerimiz de tablet veya telefonları ile yine "host" olabilir ve canlı ders sırasında öğrencilerle dosya paylaşımı gerçekleştirebilirler. 

Güncelleme: Zoom uygulaması tek alternatifimiz değildir. Eğer farklı uygulamalar kullanmak isteyen öğretmenlerimiz olursa onların derslerine nasıl ulaşacağınız konusunda yine bir sonraki "Canlı Ders" duyurumuzda sizlere yardımcı olacağız.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İzmir Bornova Aziz - Erol Güzelcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://aegmtal.meb.k12.tr/icerikler/uzaktan-egitim-canli-ders_9515967.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)