3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri İle İlçe Merkezindeydik

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçe merkezinde öğrenci ve öğretmenlerimiz ile etkinlik düzenledik.

 

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenleri İlkay SÖNMEZ ve Kübra Pederlioğlu ÖZTÜRK'ün planlayıp hazırladığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte ilçe merkezine indik. Etkin kapsamında ilçe halkına bilgilendirmeler yapan öğrencilerimiz, broşür ve mektup dağıttı. İlçe esnaflarını ziyaret ederek günün anlam ve önemini hatırlattılar. Öğretmenlerimizin rehberliğinde ilçe halkıyla birlikte bir pano da hazırlandı.

 

Programda öğretmenlerimiz  İlkay SÖNMEZ ve Kübra Pederlioğlu ÖZTÜRK ile Okul Müdüremiz Seda TURGUT ve Müdür Yardımcımız Ubeyid ÖZ de hazır bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tarık ER ve Şube Müdürlerimiz Mehmet HALDIZOĞLU ve Murat Erhan AKSOY da alanda öğrencilerimizi, standımızı ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdür Tarık ER, öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik etti. 

 

Etkinlik kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Musab OKATAN'a da ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz İlçe Emniyet Amiri Enver ARSLAN ve İlçe Jandarma Komutanı Tufan GÜNDÜZ'ü de ziyaret etti.

 

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimiz İlkay SÖNMEZ ve Kübra Pederlioğlu ÖZTÜRK'ü ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize İyidere Merkez Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)