3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldık.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Ortahisar ilçesi Hayri Gür Spor Salonu'nda organize edilen etkinliğe tam kadro katıldık. Atölyelerimizde görevli öğrencilerimiz tarafından yapılan ürünler, program alanında kurulan standlarda sergilendi ve büyük beğeni topladı.

 

Program, Trabzon Valisi Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun konuşmaları ile başladı ve ardından ilimiz genelindeki özel eğitim okullarında eğitim görmekte olan öğrencilerin dinletileri ile devam etti. Sözü ve Müziği okulumuz Müdür Yardımcısı Erdem TEMEL'e ait olan Özel Eğitim Şarkısı'na da programda yer verildi.

 

Öğrencilerimiz ve bizler için güzel bir anı olarak kalacak bu güzel programın organize edilmesinde, Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızdan salondaki etkinliklerde görevli Gençlik Merkezi Gönüllülerine kadar herkese emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

 

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Trabzon Of Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu

Kaynak:https://ofozelegitim.meb.k12.tr/icerikler/3-aralik-dunya-engelliler-gunu-programi_12198423.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)