Bağımlılıkla Mücadele İçin Öğrencilerimiz Pedal Çevirdi

   “Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele etmek amacıyla  Yeşilay Kulübü’müz tarafından düzenlediğimiz  Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturduk.” Bisiklet turumuza yaklaşık 150-200 öğrenci ve öğretmenlerimiz bisikletleriyle, yaklaşık 300 öğrencimiz de öğretmenleriyle birlikte yaya olarak katıldılar. Bisiklet turumuza okul aile birliğimiz ve bir kısım velilerimiz de katılarak destek verdiler.

   “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlediğimiz tura okulumuzun bahçesinden ayrılarak ilçe içerisinde tur attıktan sonra Rize caddesinden Terminal binasına, oradan da Fatih Camii’ne geçtik ve oradan da çeşitli sokaklardan geçerek başladığımız yere yani okulumuza geri döndük. Okul bahçemizde öğrencilerimizin bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam için söyledikleri çeşitli sloganlarla etkinliğimiz son buldu.

    Bu organizasyonu düzenleyen Yeşilay Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Ümran ERTÜRK ile Hatun KILIÇ başta olmak üzere Okul Müdürümüz Fikret KARAKUŞ’a , Müdür Yardımcılarımıza , tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza , Okul Aile Birliği Yönetimimize ve velilerimize, Tüm güvenlik tedbirlerini kusursuz alan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Trabzon Araklı Merkez İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)