Hentbol´ E Damga Vurduk ! Rize Şampiyonu Biz Olduk ! !!!!tebrikler !!!!!

23 Şubat 2016 tarihinde Salı günün Yeni Şehir Spor Salonunda yarışan Okul takımlarında Küçük Erkekler kategorisinde okulumuz Hentbol Takımı Rize İl 1. liğini elde etmiş ve ŞAMPİYON olmuştur.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Hentbol İl Birinciliği yarışmaları sona erdi.

23 Şubat 2016 tarihinde Salı günün Yeni Şehir Spor Salonunda yarışan Okul takımlarında Küçük Erkekler kategorisinde okulumuz Hentbol takımız Merkez Kurtuluş Ortaokulu’nu müthiş bir mücadelenin ardından yenerek Rize İl 1. liğini elde etmiş ve ŞAMPİYON olmuştur.

 

Küçük Erkekler kategorisinde Gruplara kalarak İlimizi temsilen Ordu veya Erzurum’a gidecek olan takımımızı ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 KÜÇÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE DERECEYE GİREN OKUL TAKIMLARI

  1. 1-      Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu !!!!! ŞAMPİYON !!!!!
  2. 2-      Merkez Kurtuluş Ortaokulu
  3. 3-      Merkez Çaykur Ortaokulu

 

Okulumuz, Küçük Kızlar kategorisinde de Merkez Kurtuluş Ortaokulu’nun ardından İl 2. liğini alarak kupa kazanmıştır. Küçük Kızlar kategorisinde yarışarak İl 2. Si olan öğrencilerimizi ve Öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

KÜÇÜK KIZLAR KATEGORİSİNDE DERECEYE GİREN OKUL TAKIMLARI

  1. 1-      Merkez Kurtuluş Ortaokulu
  2. 2-      Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
  3. 3-    Ardeşen Alparslan Ortaokulu

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)