Hüsn - Ü Hat Sergimiz Açıldı. . .

HÜSN-Ü HAT SERGİMİZ AÇILDI...

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet BALİ hocamızın okulumuzda açmış olduğu hüsn-ü hat kursu meyvelerini vermeye başladı. Okulumuzda açılan hüsn-ü hat kursumuza katılan öğrencilerimiz yoğun bir çalışma sonucunda ortaya koydukları eserler okulumuzda açılan sergide öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin beğenilerine sunulmuştur.

Ayrıca okulumuz öğrencileri Şahinbey Belediyesi ile işbirliği içinde yapılan bu kurs dönemini başarıyla tamamlayarak, sertifikalarını Şahinbey Belediye başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU´ndan aldılar. 

Şahinbey Belediyesine ait meslek edindirme kurslarında eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 198 kursiyer için düzenlenen sertifika töreninde konuşan Mehmet TAHMAZOĞLU,“Sosyal tesislerimizde çeyiz ürünleri hazırlama ve hat sanatı kurslarından mezun olan 198 öğrencimize sertifikalarını takdim edeceğiz. İnşallah bu sertifikalarla çok daha güzel işler yaparsınız. Bunları altın bilezik gibi düşünüp değerlendirmenizi umuyorum. Sosyal tesislerimizde 40’ın üzerinde kurslarımız var. Onlardan da yaralanmanızı tavsiye ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak hayatın her alanındayız. Sadece yol, kaldırım, asfalt ve temizlik gibi çalışmalar değil, eğitim alanında da vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanması anlamında birçok adım attık, atmaya da devam ediyoruz” dedi.

Başkan TAHMAZOĞLU, konuşmasının ardından kursiyerlerle sohbet edip, sertifikalarını verdi.

Bunun yanı sıra bu kursun paydaşlarından olan Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de okulumuzda açılan hüsn-ü hat sergimizi ziyaret ettiler. Sergimizi oldukça beğenen yetkililer kurs hocamız Mehmet BALİ hocamıza ve okul müdürümüz Seyda ZARARSIZ´a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Siz değerli velilerimiz de bir hafta boyunca sergilenecek olan sergimizi okulumuza gelerek ziyaret edebilirsiniz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Mehmet Hayri Akınal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://gaihl.meb.k12.tr/icerikler/husn-u-hat-sergimiz-acildi_3257660.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)