"Kıyasıya Rekabet Doyasıya Eğlence"

KTS Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Nisan – Mayıs ayları faaliyeti olarak okulumuzda "Okul toplumunun (yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli) bir araya gelmesine imkân veren sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikler " başlığında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı şenlikleri yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul İdaresi, Öğretmenlerin katılımı ile etkinlikler kapsamlı bir hale getirildi. Okulumuzun geleneksel hale getirdiği " Sınıflar arası yağlı köfte yoğurma yarışması " düzenlendi. Kıyasıya rekabet ve doyasıya eğlence sloganıyla coşkulu bir yarışma düzenlenmiş oldu.

                İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necla İNAL'ın da arasında bulunduğu jüri üyeleri ile değerlendirme yapılmıştır. Katılımcılardan 10A sınıfı birinci, 11C sınıfı ikinci ve 9A sınıfı üçüncü olmuştur. Dereceye giren öğrencilere veliler ve öğretmenler eşliğinde hediyeler takdim edilmiştir.

Yarışma sonrasında veliler, öğrenciler ve öğretmenlerin katılımıyla halk oyunları sergilenmiştir. Akabinde etkinlik sonlandırılmıştır. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Oğuzeli Hayriye Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)