Lıstenıng Can Be Fun! (Dinleme Eğlenceli Olabilir!)

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz "Speaking Can Be Fun!" "Writing Can Be Fun!" ve "Reading Can Be Fun!" projelerimizin ardından, bu yıl dördüncü beceri olan dinleme (Listening) üzerine odaklanıyoruz ve "Listening Can Be Fun!" projemizle sizlerleyiz.

 

 

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Fadile Efser NECİ’ninkuruculuğu ve koordinatörlüğünde, 13 ülkeden 20 ortakla birlikte gerçekleştirilen bu projede, İngilizce öğretmenlerimizden Alper KURT da yer aldı. "Listening Can Be Fun!" projemizde öğrencilerimiz, diğer okullardan ve ülkelerden arkadaşlarıyla iş birliği yaparak çeşitli dinleme materyalleri oluşturdu.

 

 

Bu yılın teması olan "Well-Being" (İyi Oluş) çerçevesinde, istasyon tekniği kullanarak kendi orijinal hikayelerini, teknolojiyle ilgili deneme yazılarını ve birlikte belirledikleri 5 şehir hakkında seyahat rehberlerini yazıp e-kitaplarda derlediler. Proje kapsamında öğrencilerimiz, proje süresince arkadaşlıklarını ve etkinlikleri düşünerek birlikte şiirler yazdı. Ayrıca, Uluslararası Eğitim Günü, Güvenli İnternet Günü, Dünya Şiir Günü ve İngilizce Dil Günü gibi önemli günlerde çeşitli etkinlikler düzenlediler.

 

 

Proje süresince öğrencilerimiz, farklı web araçlarını kullanarak dijital becerilerini ve 21. yüzyıl becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

 

 

Projemizin detaylarına ve etkinliklerimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://secure.smore.com/n/efb3cj

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Tobb Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)