Mutlu Veda

YKS’ye hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanında psikososyal gelişimlerine de katkıda bulunmak için okulumuz Hedef YKS 2024 koordinatörü Aydın ORHAK tarafından öğrencilere sürpriz veda etkinliği planlandı.

Etkinlik düzenleme ekibinde 12/C Sınıf Öğretmeni Abdullah KAYA, Beden Eğitimi Öğretmeni Recep BOZTEKİN, Felsefe Öğretmeni Ceylan AKIN ŞEN, Kimya Öğretmeni Tuba BEKTAŞ da yer aldı.

Etkinlik, öğrencilerin fotoğraflarının basılı olduğu yaş pastanın Okul Müdürü İdris TAYMUR tarafından kesilmesi ile başladı. Hazırlanan pasta, tatlı tabakları ve içecekler öğrencilere ikram edildi.

Etkinlikte, Abdullah KAYA ve Aydın ORHAK öğrencilere yönelik “İyi İnsan Olma Değeri” üzerine birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmalardan sonra salona giren öğretmenlerimizi, öğrencilerin alkışları ve sevinç çığlıkları karşıladı.  Bu, öğrencilerimizde ve öğretmenlerimizde duygusal anların yaşanmasını sağladı. Müdür Yardımcımız Ali ARI öğrencilere veda ederken çok mutlu bir o kadar da hüzünlü anlar yaşandı. Çünkü kendisi de başka bir okula atanmış ve O da okuldaki son günlerini geçiriyordu.

Kapanış konuşması ve öğrencilerin girecekleri sınavda başarılı olması için duayı ise Okul Müdürümüz İdris TAYMUR yaptı. Öğrencilerin, öğretmenlerimizle çekildikleri toplu fotoğraf çekimleriyle etkinlik sona erdi.

Bizler de Ahmedi Hani ailesi olarak diyoruz ki, güle güle çocuklar yolunuz açık olsun ve yolunuz hep güzelliklere çıksın.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)