"Ne Olursan Ol Yine Gel. . . "

"MEVLANA HAZRETLERİNİ ANMA..."

      Mevlana haftası münasebetiyle 12-16 Aralık tarihleri arasında okulumuzda kulüp etkinlikleri kapsamında MÜZİK KULÜBÜ tarafından, hediyeleşme, ney dinletisi (10/A sınıfı öğrencisi Ahmet Efe BİLGİN) ziyaret, öğrencilerle pano hazırlama, sunum yapma gibi bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

      Kulüp öğrencilerinin yanı sıra diğer öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz etkinliğe destek verdi. Kulüp öğretmenimiz okulumuz müzik öğretmeni Nurgül KERVAN' IN rehberliğinde gerçekleşen faaliyetlerde öğrenciler aktif rol oynadı. SEVGİ, HOŞGÖRÜ, İYİ NİYET başta olmak üzere Hazreti Mevlana' nın öğretileri ile ilgili mesajlar verildi. Onun hayatından çok, birçok değeri kendi hayatımıza uygulamamız gerektiğine dair kararların benimsenmesine vesile olan,  bir hafta boyu süren bu etkinlikler, okulumuzda huzurlu bir hava estirdi, dünyamıza renk kattı.

      Büyük bir ilim ve din bilgini, kâinatın yaratılış sebebi olarak aşkı gören gösteren büyük üstad, "BİZ"olmanın, kalpten kalbe giden gizli yolun sırrını çözüp, bu yüzyılda bizlere kadar ulaştırmayı başaran bilge kişilik...Hazreti Mevlana'yı rahmet, minnet ve saygı ile anıyor, örnek alınanlardan olmasını diliyoruz...

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Trabzon Akçaabat Akçaabat Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)