Okul Aile Birliği Toplantısı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı yaptık.

Okul Aile Birliği toplantısına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut OLGUN Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Adem ARSLAN, Okul Müdürü Akif KÖSE öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Toplantıda konuşan Okul Müdürü Akif KÖSE okul öncesi eğitim öneminden bahsederek okul kuralları hakkında velilere birkaç hatırlatmada bulundu. Okulun özel okul olmadığı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bağımsız anaokulu olduğunu dile getirdi. Ayrıca okul aidatlarının çocukların beslenme ihtiyacına harcandığını ve personelin maaş ve sigortalarının ödendiğini söyledi.

 

Öğretim Görevlisi Adem ARSLAN velilere ”Okula Uyum ve Çocuk Eğitiminde Dikkat Edilecek Hususlar” ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Öğretim Görevlisi Adem ARSLAN çocuk eğitiminde anne baba tutumlarından bahsederek, en iyi anne baba tutumu “Demokratik Anne Baba” tutumu olduğunu dile getirdi. Çocuğa değer verildiğini hissettirmek için evde ona da söz hakkı verilmesi onun kararlarına saygı duyulması gerektiğini söyledi.

 

Son olarak “Anne babanın çocuğuna yapacağı büyük iyilik nedir? Sorusuna cevap olarak anne babanın birbirini sevmesidir, dedi.

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut OLGUN Çocuğun doğduğu günden temel eğitime başladığı güne kadar geçen yılları kapsayan  ve çocukların daha sonraki yaşamlarında önemli rol oynayan okul öncesi eğitim; bedensel, psikomotor, sosyal-duygusal, zihin ve dil gelişimlerinin büyük ölçüde tamamlandığı, kişiliğin şekillendiği ve çocuğun devamlı olarak değiştiği bir süreçtir. Bu nedenle, “Çocuğun küçük yaşlarda sağlıklı bir ortamda gelişimini sürdürmesi önem kazanmaktadır.” dedi.

 

Öğretim Görevlisi Adem ARSLAN’a Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut OLGUN tarafından çicek takdim edilerek toplantı ikramlar eşliğinde sona ermiştir.

 

 

 

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU

 

Divan Başkanı: Bahtiyar OĞUR

Katip Üye: H. Elif DEVRAN ve Gülsüm ŞAHİN

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

 

Şükran ATALAY, Malik DEVRAN, Ümmügül GENÇ, Halime DEDE, Abuzer YAPAR

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

 

Sevda ÖZENER, Yaşar İSPİR, Şeyma YAŞAR ÖZBERK, Züleyha YILDIZ, Çiğdem TURGUT

 

DENETİM KURULU ASİL ÜYE

 

Muzaffer MANAY

 

DENETİM KURULU YEDEK ÜYE

 

Özgür Oytun ÖREN

 

Seçilmiştir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Merkez Nesrin Halit Zarbun Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)