Okullar Açılıyor. .

 

Yunus Emre İlkokulu ve Ortaokulu tarafından ortak kullanılan okul binamızın eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi için okul müdürümüz tarafından çalışmalar başlatıldı.

Okul binasının ana girişinde, her koridorun başına ve sonuna gelecek şekilde, sınıfların girişlerinde ve öğretmenler odasında maske ve hijyen amaçlı dezenfektanlar yeterli miktarda ve sayıda konuldu. Yanmayan ışıklar tespit edilerek yenileriyle değiştirildi. Güvenlik kameralarımızın kontrolleri elektrik teknisyenleri tarafından kontrol edildi ve kayıt yapma süreleri güncellendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında okulumuzun tüm sınıflarında elektronik tahtalar duvarlara sabitlenerek elektrik kabloları risk yaratmaması adına elektronik tahtaların arkasında kalacak şekilde gizlendi.

 

Tüm elektrik prizlerinin üzerine "Gereksiz ise Kapat" "Dünyamızın enerjisi boşa gitmesin" sloganları afiş şeklinde yapıştırıldı ve tuvalet musluklarının üzerine "Bir damla su bile boşa akmasın!" "Dünyamızın suyu bitmesin!" gibi sloganlar asıldı. Bu uygulamalar sayesinde öğrencilerimizde enerji verimliliği farkındalığı oluşturmak amaçlandı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Süleymanpaşa Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)