Okulumuzda Yürütülmekte Olan E - Twinning Projesi Enjoy Distance Learning Kapsamında 5 Şubat Cuma Günü Saat 19. 00 Da Öğrencilerimize E - Güvenlik Semineri Düzenleyeceğiz

Okulumuzda yürütülmekte olan e-twinning projesi Enjoy Distance Learning kapsamında 5 Şubat Cuma günü saat 19.00 da öğrencilerimize e-güvenlik semineri düzenleyeceğiz. Bu sene 9 Şubat Güvenli İnternet Günü kutlanacak ve bizim de amacımız öğrencilerimizde bu konu ile ilgili bir farkındalık yaratmak. Seminer İngilizce olacak, bu şekilde de öğrencilerimizin İngilizce bir seminer dinlemesini sağlamış olacağız. Seminer sonunda da hazırladığımız bir sınav ile sertifika alacaklar. Sertifika da onları yine olumlu güdüleyecek.

As part of the e-twinning project 'Enjoy Distance Learning', we will organize an e-security seminar for our students on Friday, February 5th at 19.00. This year, on February 9th, Safer Internet Day will be celebrated and our aim is to raise our students' awareness about this issue. The seminar will be in English, so our students will get a chance to listen to an English seminar. At the end of the seminar, they will receive a certificate with an exam we have prepared before. The certificate will again motivate them positively.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)