Okulumuzdan Sıfır Atık Yarışmasında Türkiye Birinciliği

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda, öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek, çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak ve yenilikçi çözümleri geliştirmek amacıyla "Sıfır Atık Yarışması" yapılmıştır.

Sıfır Atık Yarışması "İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde okulumuz Türkiye 1. si olarak “Çevre Beratı” ödülü almaya hak kazanmıştır. Çevre duyarlılığı ve Sıfır Atık projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili sunduğumuz uygulamalarımız Milli Eğitim Bakanlığınca örnek uygulama olarak seçilmiştir. İlimizde bu beratı alan ilk ve tek okul olmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

27/05/2024 tarihinde Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SAKARYA, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte sıfır atık yönetimi konusundaki örnek çalışmalarından dolayı okulumuzu ziyaret etmişlerdir. İl Milli Eğitim Müdürümüz, yarışmadaki başarılarından ötürü Okul Müdürümüz Halil KARAGÖZ, projeden sorumlu öğretmenimiz Sema ÇAĞLAYAN ve projeyi yürüten sınıfımızı tebrik ederek Millî Eğitim Bakanlığı 'Çevre Beratı' belgesini takdim etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

 

#GeleceğimOkulumdaParlıyor

GAZİ OSMAN PAŞA ORTAOKULU

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Orhangazi Gazi Osman Paşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)