Su Hayattır

Dünya Su Günü sebebiyle, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) tarafından il genelinde düzenlenen “Su ve Atık Su” konulu şiir yarışmasında 25 Aralık Ortaokulu 7/d sınıfı öğrencisi Aybuke Kummuz şiir kategorisinde il birincisi oldu.

Dünya Su Günü Sebebiyle, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) tarafından il genelinde düzenlenen “Su ve Atık Su” konulu şiir yarışmasında 25 Aralık Ortaokulu 7/d sınıfı öğrencisi Aybuke Kummuz şiir kategorisinde il birincisi olmuştur.Danışman öğretmeni Halil ibrahim Yılmaz ile beraber katıldıkları törende öğrencimiz Aybuke Kummuz´un ödülünü GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler takdim etti.

25 Aralık Ortaokulu Müdürü Servet Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “22 Mart Dünya Su Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Su Kaynaklarının bilinçli kullanılması, su kaynaklarını tehdit eden durumlara dikkat çekmek için, bir damla suyun bile önemini anlatmak için okulumuz Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında “farkındalık” oluşturmuştur. Birinci olan Aybuke Kummuz’u ve danışman öğretmenini tebrik ediyorum" dedi.

 

Konuyla ilgili  basında çıkan haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hürriyet Haber

 

GaziantepPusula Haber

 

Gaziantep Güneş Haber

 

Memo Haber

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey 25 Aralık Ortaokulu

Kaynak:https://25aralikortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/su-hayattir_3154913.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)