Türk Telekom Fen Lisesinde Tiyatro Günleri

11. SINIF TİYATRO ETKİNLİKLERİ

 

11. SINIF TİYATRO ETKİNLİKLERİ

 

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi 11. sınıflar arası tiyatro günleri  yapıldı. Geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız tiyatro günlerinde öğrencilerimiz yeteneklerini sergilerken, seyirciler de keyifli ve verimli zaman geçirdi.

Öğrencilerimizin sahlediği bazı oyunlar şöyle:

SEYAHAT JURNALİ (11-A)

 

Tiyatronun konusu uçak yolculuğunda yaşanan ilginç ve komik durumlardır. Business classve ekonomi yolcuları arasındaki sınıf farkına vurgu yapılarak komedi oluşturulmaya çalışılmıştır. Tiyatronun sonunda her iki statünün, birlikten kuvvet doğar anlayışıyla bir araya geldiklerini görüyoruz. Müzikli eğlenceyle oyun sona ermiştir.

ŞAİR EVLENMESİ (11- B)

 

 

Şinasi’nin aynı adlı eserinden hareketle sahnelenmiştir. Eserde görücü usulü evlilik, komedi unsuruyla birleşerek eleştirilmiştir. Öğrencilerimizin başarılı sunumuyla güzel bir çalışma ortaya çıkmıştır. Yer yer devreye giren müzik oyuna renk katmıştır.

HABERİN OLSUN (11-C)

 

 

Ana haber bülteni içerisinde lise öğrencilerinin sevinçleri, üzüntüleri, arkadaşlık ilişkileri ele alınmıştır. Tiyatronun sonunda yer alan futbol maçı ve sonucu keyifli anlar yaşatmıştır. Öğrencilerimizin söylediği şarkılarla final yapılmıştır. seyircilerde merak uyandırmıştır. Gülmece unsurlarla birleşen tiyatro, seyircilere keyifli anlar yaşatmıştır. Öğrencilerimizin söylediği şarkılarla final yapılmıştır.

LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI ( 11-D)

 

 

 

 

Özel lise öğrencileri ile meslek lisesi öğrencilerinin katıldığı müzik yarışmasında karşılıklı konuşmalar ve atışmalar gülmece unsuru olarak seyirciye geri döner. Müzik yarışmasına katılan öğrenciler, yeteneklerini sergilerler. Meslek lisesi öğrencileri tiyatronun sonunda yarışmayı kazanır. Müzikli eğlenceyle oyun sona ermiştir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Merkez Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)