Uşşaki Vakfına ve Ganimder´e Teşekkür Ziyareti

İki yıldır okulumuzda her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize okul aile birliğimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin, okul idaremizin ve çeşitli STK’ların destek ve yardımlarıyla yemek bursu ve ulaşım bursu vermekteyiz.

Okul idaresi olarak bizler de adaletin, merhametin ve erdemli davranışların unutulduğu şu günlerde “KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR” düsturu çerçevesinde paylaşmayı seçerek, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olan UŞŞAKİ VAKFI GAZİANTEP ŞUBESİ’NE VE GANİMDER’E (Gaziantep Anadolu İmam Hatip Mezunları Derneği) teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Vermiş oldukları bu kıymetli destekten dolayı her iki kuruluşumuzun yönetim kuruluna ve üyelerine şükranlarımızı sunar, göstermiş oldukları hassasiyetin tüm insanlığa örnek olmasını yüce Allah’tan niyaz ederiz. Ayrıca bu hayırlı çalışmada desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, velilerimize, okul aile birliğimize ve öğrencilerimize de teşekkürlerimizi sunarız.

 

Bu hayırlı ve bereketli çalışmaya katkı sağlamak isteyen hayırseverlerimiz ve velilerimiz okul idaresine başvurup bu konuda bilgi alabilirler.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Mehmet Hayri Akınal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://gaihl.meb.k12.tr/icerikler/ussaki-vakfina-ve-ganimdere-tesekkur-ziyareti_3342694.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)