Yaz Okulu Kurslarımız. . .

Bakanlığımız tarafından hazırlanan 2021-2022 Eğitim -Öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve Yaz Okulları programı kapsamında okulumuzda Yaz Okulu Kurslarımız başladı ve devam ediyor. 

Bakanlığımız tarafından hazırlanan 2021-2022 Eğitim -Öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve Yaz Okulları Programı kapsamında okulumuzda Yaz Okulu Kurslarımız başladı.

Bu çerçevede okulumuzda 3.sınıfı bitirip 4.sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik olarak Matematik ve İngilizce derslerinden kurslarımız açıldı.

Öğrencilerin matematik okuryazarlığını güçlendirmek, matematiği sevdirerek günlük yaşam becerileriyle ilişkilendirilmesini sağlamak amacıyla başlattığımız 'Matematik Seferberliği' kapsamında matematik dersinden; yabancı dil öğretiminde konuşma ve etkili iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla İngilizce dersinden hazırlanacak etkinlik temelli çerçeve programları doğrultusunda yaz okulları kurslarımız bakanlığımızın belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda eğitimler devam ediyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Yavuz Selim İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)